SOTERIA
SOTERIA
L-S: 09:00-19:00
Duminica zi libera!

Training

 

CE ESTE TRAININGUL ?

De ce as apela la training pentru angajatii mei? pentru mine personal ?» , „De ce as plati/investi în asa ceva?”, „Oare chiar reprezintã trainingul o investitie?”, „Este doar o modã sau o necesitate?”… Acestea sunt întrebãri uzuale, obisnuite în rîndul managerilor si nu numai.
Noi ne propunem o colaborare cat se poate de deschisa cu orice manager, si vom începe cu începutul…

Trainingul este una dintre cele mai profitabile investitii pe care le poate face o companie, indiferent de profilul sau marimea acesteia. Nevoile de educare a angajatilor (abilitati tehnice si soft skills), de motivarea a acestora, de crearea unui mediu de munca mai placut, de stimulare si de organizare a comunicarii în cadrul organizatiei exista si vor exista întotdeauna.
Trainingul reprezintă activitatea cu caracter educaţional desfăşurată în scopul îmbunătăţirii performanţei angajatului în poziţia pe care o ocupă în prezent.

Cine poate participa la training?

Cei care doresc formarea, schimbarea, dezvoltarea  la nivel de cunostinţe, abilităţi şi atitudini şi un fundament puternic pentru comunicarea în interiorul organizaţiei.

Trainingul crează un mediu în care angajaţii/participanţii sunt încurajaţi să îşi împărtăşească gîndurile, sentimentele şi ideile despre activitatea profesională, datorită tocmai atmosferei în care fiecare se simte acceptat şi ascultat. Un training bine făcut îl ajută pe angajat să se afirme, îi creşte loialitatea faţă de firmă.
Filosofia trainingului porneşte de la premisa că fiecare om are un potenţial care poate fi dezvoltat, modelat, format.

 

“Omul cît trăieşte învaţă”